Veel gestelde vragen van onze klanten

U kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waar u naar opzoek bent.

Algemeen

Wij werken op No Cure no Pay basis. Wanneer het blijkt dat er geen besparing mogelijk is op uw huidige contract of offerte, dan rekenen wij geen kosten voor ons advies en werktijd.
Wij komen uit de printer branche en kennen de kleine letters die in het contract staan. Bedrijven hebben vaak geen idee of ze qua prijs en algemene voorwaarden op marktconform zitten. Wij weten dit wel, zo weet u dat er altijd een goede deal wordt afgesloten. Daarnaast is ons advies gratis, hoe lekker is het om bezig te zijn met uw business terwijl wij bezig zijn om het in orde te maken?

Wij zijn gespecialiseerd in de printing, kantoor artikelen en de software branche. Wij adviseren op prijs en voorwaarden.

Prijzen

Mocht er een besparing mogelijk zijn dan zullen wij een provisie in rekening brengen. Dit is een percentage (33%) van de besparing die wij gerealiseerd hebben. Is er geen besparing mogelijk dan kost onze advies helemaal niets.
Uw offerte die onlangs is verstuurd vanuit de leverancier. Mocht u geen offerte hebben ontvangen? Upload dan uw huidige contract zodat wij kunnen zien of uw op marktconform zit.
Wanneer wij voor u een besparing hebben gerealiseerd, betaalt u 33% dan deze besparing aan ons als provisie. De factuur zal dan ook pas verstuurd worden wanneer u weet hoeveel er daadwerkelijk is bespaard.

Proces

Rechts bovenin ziet u het knopje ‘’gratis analyse’’. Hier kunt u op klikken en de stappen volgen.
Binnen 5 werkdagen weet u of er besparing mogelijk is op uw huidige contract of offerte.

Dit betekend dat uw huidige contract of ontvangen offerte aan onze “eerlijkheids” eisen voldoet. Zoals gezegd werken wij op no cure no pay. In dit geval valt er geen besparing te realiseren en bent ons niets verschuldigd. Wel de zekerheid dat u met een gerust hart het contract of de offerte kan tekenen.