Wie zijn wij?

Offertecontrole.nl is een jong en ambitieus inkoop adviesbureau waar we met leuke collega’s, mooie opdrachten voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Wij concentreren ons hierbij op dit moment voornamelijk op samenwerking met zorginstellingen. Hierbij ondersteunen we deze organisaties bij inkoopvraagstukken waar ze zelf geen tijd of kennis voor hebben.

Wij zoeken een sales tijger stagiair(e)

Wil jij kennismaken met inkoopadvisering, en kennismaken met projecten van onze klanten ? Toon je ondernemerschap, creativiteit en enthousiasme? Heb je affiniteit met inkoop en IT, en zoek je een uitdagende stage op deze gebieden? Dan ben jij degene die we zoeken als stagiair(e).

Functie eisen

Wat bieden wij jou?

Offertecontrole is een kleinschalig inkoopadviesbureau, waar je geen nummer bent maar echt onderdeel van het team. Bij Offertecontrole.nl krijg je de kans om aan de slag te gaan met je eigen ideeën en met je ideeën onze consultants te inspireren. Naast je stageopdracht doe je ook praktijkervaring op: we bieden je de ruimte om mee te denken bij de opdrachten en vraagstukken van onze klanten.

Wij zitten aan uw kant van de onderhandelingstafel.

Follow Us

Email: Info@offertecontrole.nl
Telefoon: 0852460257
Adres:
Ceintuurbaan 30
Postbus 21
8024 AA Zwolle
KVK 74400436