Offerte van een kantoor printer laten vergelijken

Bij Offertecontrole staan we graag voor u klaar als u de offerte van uw kantoor printer wilt laten vergelijken door een onafhankelijke partij. We garanderen u altijd een professionele analyse waardoor u verzekerd bent van de beste service, voorwaarden en aanschafprijs voor uw kantoor printer. Zo kunt u niet alleen rekenen op een contract zonder haken en ogen, maar profiteert u ook nog eens van een flinke besparing.

De aanschaf of lease van een kantoor printer heeft behoorlijk wat voeten in aarde. Zo moet het apparaat kunnen voldoende aan de werkzaamheden die er op de werkvloer plaatsvinden. Daarnaast moet de print capaciteit voldoende zijn om geen tijdverlies op te lopen binnen de processen van uw onderneming. Natuurlijk wilt u daarbij niet te veel betalen en wilt u kunnen rekenen op goede voorwaarden en een uitstekende service.

Toch is dat niet altijd vanzelfsprekend als u een kantoor printer wilt aanschaffen. Contracten staan vaak vol met onbegrijpelijke taal waardoor u de inhoud en de gevolgen niet of nauwelijks begrijpt. Ook de offerte kan nog wel eens te wensen overlaten als u een printer wilt leasen of aanschaffen voor op kantoor. Juist dan is het fijn als u de betreffende offerte door een specialist kunt laten vergelijken.

kantoor printer

Kantoor printer laten vergelijken door Offertecontrole

Bij Offertecontrole zijn we gespecialiseerd in het vergelijken en controleren van printer contracten en offertes. Een zakelijke printer vergelijken kan u namelijk een behoorlijke besparing opleveren als u weet welke punten van belang zijn. Uiteraard heeft dat niet alleen met de kosten van de kantoor printer te maken. Ook de service en voorwaarden die opgenomen zijn in het contract zijn van belang. U wilt immers kunnen rekenen op een vlotte afhandeling als uw printer stuk gaat of bijvoorbeeld een storing heeft.

Als tussenpersoon voor bedrijven en leveranciers treedt Offertecontrole onafhankelijk op. Onze zorg richt zich daarbij op de beste prijs en besparing voor u. Onze offerte controle wordt stapsgewijs uitgevoerd. Zo kijken we eerst naar het type kantoorprinter waarvoor u een contract heeft ontvangen. Daarna nemen we de gestelde voorwaarden en services van de offerte onder de loep. Daarbij letten we op prijsafspraken en vergelijken we deze met andere aanbieders op de markt.

Ook geven we de voor en nadelen van de leverancier bloot. We controleren wat ze u meer of juist minder te bieden hebben dan andere leveranciers. Het contract wordt daarna uitgewerkt in begrijpelijke taal. Desgewenst onderhandelen we in uw naam met de leverancier voor de beste prijsafspraken. Dat levert u al snel een mooie besparing op. Bij Offertecontrole werken we met het no cure no pay principe. U loopt dus geen onnodig risico en ontvangt altijd een gratis analyse.

Wij zitten aan uw kant van de onderhandelingstafel.

Follow Us

Email: Info@offertecontrole.nl
Telefoon: 0852460257
Adres:
Ceintuurbaan 30
Postbus 21
8024 AA Zwolle
KVK 74400436