HP Pagewide meest Milieuvriendelijkste multifunctional printer

HP pagewide is de nr. 1 Milieuvriendelijke multifunctional.

Binnen een organisatie vervult duurzaam en milieuvriendelijk werken een steeds grotere rol. Natuurlijk wil je daar als ondernemer graag je steentje aan bijdragen. Met de nieuwe HP pagewide multifunctionele A3 printers is dat vanaf nu mogelijk. Deze nieuwe print-technologie wijst namelijk uit dat kopiëren en printen op hoge kwaliteit, hand in hand kan gaan met milieubewustheid. Daarmee is deze nieuwe manier van printen een waardevolle aanvulling voor jouw milieubewuste organisatie. Uiteraard hoef je daarbij niet in te leveren op kwaliteit en snelheid. Sterker nog, de milieuvriendelijke printer uit deze klasse hanteert hoge printsnelheden terwijl er minder stroom wordt verbruikt.

Milieubewust, tijdbesparend en kostenefficiënt printen

Deze nieuwe print-technologie wordt mede ondersteunt door de printbalk welke de breedte van de pagina in zijn geheel afdrukt. PageWide printen maakt kostenbesparend werken mogelijk, terwijl de prints voorzien worden van strakke kleuren en lijnen. De HP A3 printers worden aangemerkt als veiligste printers wereldwijd, en bevatten daarnaast een technologie die gebaseerd is op Cloud. Daardoor kan er tevens efficiënt omgegaan worden met tijdsbesparing. Met deze milieuvriendelijke printer voor een scherpe prijs profiteer je als organisatie van veel efficiënte voordelen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan een beter milieu, doordat de HP A3 printers aanzienlijk minder energie verbruiken gedurende het proces.

Download het gratis voorbeeld bespaar rapport

Download nu

Milieuvriendelijk printen tegen een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding

De nieuwe printer-generatie van HP gaat milieubewust te werk doordat ze veel minder stroom gebruiken dan traditionele printers. Dit is mede te danken aan PageWide printen. Met deze technologie worden hoge printsnelheden behaald. De printbalk drukt de pagina namelijk direct over de gehele breedte af. Het proces gaat daardoor niet alleen sneller, maar vereist ook minder stroomtoevoer. Als milieubewuste organisatie is dit een belangrijk speerpunt. Uiteraard hoef je daar bij de multifunctionele A3 printers van HP niet in te leveren op kwaliteit. Deze blijft standaard van uitstekende kwaliteit. Deze nieuwe ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijk printen hanteert ook nog eens een scherpe prijs. Nog meer reden dus om als bewuste organisatie te kiezen voor deze nieuwe generatie milieuvriendelijke printer.

meer info HIER te vinden

Related Post

Recent Posts

CO2 neutraal printen
besparen op printkosten
HP Pagewide meest Milieuvriendelijkste multifunctional printer
offerte controle

Wij zitten aan uw kant van de onderhandelingstafel.

Follow Us

Email: Info@offertecontrole.nl
Telefoon: 0852460257
Adres:
Ceintuurbaan 30
Postbus 21
8024 AA Zwolle
KVK 74400436